Terugblik 2014

Category: Nieuws

Over 2 dagen is 2014 ten einde… een jaar waarin Spiralcove wederom niet heeft stil gezeten!

In januari werd gestart met 2 druk bezochte akoestische optredens. Om onze akoestische kant nog beter te belichten, verscheen in februari ons unplugged album “Different Keys” op Spotify, Itunes, Google Play en Deezer.

In maart verscheen er een paginagroot interview in het jaarblad van stichting Help Filipino Children naar aanleiding van ons optredens op hun festival eind 2013 (deel 1deel 2). Verder speelden we nog op Vestingrock en bij den Heiligen Cornelius.

spooktacular-16.JPG

Na maart volgde een periode van relatieve rust waarin er aan nieuw werk en opnames gewerkt werd. Het najaar speelden we weer regelmatig, met als hoogtepunt de samenwerking met Trommel- en Fluiterkorps St. Barbara Reuver op hun herfstconcert. In een uitverkochte zaal speelden we een aantal elektrische en akoestische nummers, met als hoogtepunt ons nummer Home, waarin we ondersteund werden door het korps!

In november zag onze single Home het levenslicht via compilatiealbum “Rock it to the moon“. Op dit compilatiealbum staan 12 Nederlandse bands, waaronder Spiralcove. Website Ingeplugd.nl reviewde de schijf en pikte de beste nummers eruit. Hier zat Home ook tussen, dat “een tijdloos nummer” genoemd werd.

In november waren we te gast bij LOES FM, waar we een aantal nummer akoestisch speelden en een leuk interview deden. Ter plekke werd er nog snel een jingle geschreven en opgenomen voor LOES FM, een leuke uitdaging van presentator Rene. Dit was voor 2014 het laatste optreden.

Vooruitblikkend op 2015 weten we in elk geval dat het een roerig jaar zal worden. Plannen worden gesmeed en zullen langzaam maar zeker onthuld worden… so stay tuned!

Rest nog een dankwoord aan iedereen die onze op welke manier ook gesteund heeft en ons een warm hart toedraagt!

Marco, Marcel, Mark en John.